زمانه ای که وعده های پوچ، حق السکوت مردم میشوند
سفر به رامشیر _ ۱
آغاز عملیات آسفالت مسکن مهر رامشیر بدون توجه به زیرساخت مسکن ملی!
تغییر ساعت کاری ادارات دولتی و بانک ها
اطلاعیه بانک مسکن رامشیر به مهر نشینان رامشیری
لیست ۷۲ پروژه بهداشتی که توسط وزارت بهداشت حذف شد+ سند
یکه تازی موتورهای سنگین در اهواز
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان منصوب شد
وعده های رنگین و دلچسب در تمام دوران حیات انسانها، به نوعی تضمین و امید حرکت رو به جلو و عبور از موانع موقت و دائمی بوده است؛ حال ممکن است بر پایه حقیقت باشند، یا حتی حیله و نیرنگ.
جناب رییسجمهور. اکنون که همه غنایم جنگ تقسیم شده و به من فقط درد و رنج آن رسیده، از شما میخواهم تانکی را که در سال ۱۳۶۱ در پلیسراه جاده اهواز خرمشهر زدم، به خودم واگذار کنید
بهرام حیدری رئیس شورای اسلامی استان خوزستان طی پیامی ۹ اردیبهشت ، روز شورا را تبریک گفت؛ در این پیام آمده است: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ وَأَمرُهُم شورىٰ بَینَهُم نهم اردیبهشت سالروز رویدادی بزرگ در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که بی تردید نشان از تعمیق مردم سالاری دینی در جامعه اسلامی ما دارد. […]
سال تحصیلی ۱۴۰۲ در حالی آغاز خواهد شد که برای نخستین بار دو مدرسه نمونه دولتی پسرانه ملاصدرا و دخترانه مشکات، رسالت آموزش و تربیت دانش آموزان رامشیری را برعهده دارند.
واژه "تسلیت" در فرهنگ لغت به معنای دلداری دادن و رهایی بخشیدن از اندوه است. وقتی خانوادهای به حکم تقدیر الهی عزیزی را از دست میدهد، دچار تالمات روحی شدیدی میشود و یکباره غمی جانکاه بر جان و روان آنها مستولی می شود. در این شرایط سخت، اقوام و دوستان بر حسب وظیفه انسانی خود با حضور در کنار مصیبت زدگان سعی می کنند تسلای خاطر آنان را فراهم کنند و از بار روانی مصیبت بکاهند.
سروش نزاهی، از شاعران دهه هفتادی و توانمند شعر آزاد خوزستان است که سالها در این زمینه فعالیت داشته است، گفتوگویی را با او داشتیم که در ادامه میخوانیم.
پیشنهاد حاج سید جلال موسوی از فعالین سیاسی، اجتماعی وفرهنگی استان خوزستان به مسئولین محترم اجرایی شهرستانهای رامهرمز، سوسنگرد و شادگان : انتظار دارم یکی از خیابانهای شهر را به نام سه تن از قهرمانان تیم ملی فوتبال قطع عضو کشور که در حادثه وقوع زلزله ترکیه جان باختند نامگذاری کنید تا از این طریق دین خود را به آنان ادا کرده باشید.
طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی، نماینده مجلس سه وظیفه عمده دارد: قانونگذاری، که مهمترین وظیفه نماینده است.( اصل هفتاد و یکم)، نظارت، که ابزار قانونی آن نیز تحقیق و تفحص است.( اصل هفتاد و ششم) و حق اظهار نظر در همه مسائل داخلی و خارجی کشور است. ( اصل هشتاد و چهارم)
حجاب امری است مبتنی بر باور دینی و متولی اش هم روحانیونی هستند که با وجوهات شرعیه مردم و البته بیت المال برای این منظور در حوزه تحصیل کرده اند و نتوانسته اند در "هدایت" دینی مردم موفق باشند و حالا پلیس باید برود زنان و دخترانی را که حجاب شرعی ندارند، بگیرد و به قول خودش "هدایت" کند!
خوزستان نامی آشنا برای جهان اقتصاد، استانی با ظرفیت های بالقوه در صنعت و معادن است. استانی که نان آور یک کشور محسوب می شود اما توان نان رساندن به مردم خود را ندارد.
بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم، از نیمه دوم سال گذشته، قانون به سرانجام رسیده «حمایت از جوانی جمعیت» توسط رییسجمهوری ابلاغ شد که کل قانون، یک دستورالعمل واحد برای تشویق به فرزندآوری است بدون آنکه ریشه امتناع زوجین از فرزندآوری را محترم شمرده و در حاشیه تزریق انفجاری مشوقهایی که معلوم نیست اقساطش از جیب کدام زوج و از محل کدام درآمد و شغل میخواهد تامین شود
خیلیها وضعیت فعلی اینترنت در ایران را اجرای چراغ خاموش طرح صیانت میدانند. اگرچه طرح صیانت در مجلس همیشه با جنجال و سروصدای زیاد و مخالفتهای گسترده همراه بود، اما به نظر میرسد روشی کمسروصداتر برای رسیدن به نتایجش در پیش گرفته شده است.
آنچه بیشازپیش افکار عمومی را رنج میدهد طرحهای سیاستمداران مثل قانون جوانی جمعیت است که بیشتر از آنکه به کیفیت زندگی یک جامعه توجه کنند به کمیت بالای آن اولویت میدهد.
آغاز انزوای گل سر سبد دولتهای چند دهه اخیر از دستورات پی در پی و بی نتیجه رئیس قوه مجریه شروع شد؛ با تصمیمات غیر کارشناسی همراه؛ و با استعفای وزیر بلندپرواز وزارت کار که نشان از تو خالی بودن اظهارات تبلیغاتی و غیر علمی پیش از انتخاب وی بود، تایید شد.
قرار نبود گشت ارشاد تنها روش مقابله حاکمیت با این پدیده باشد. گشت ارشاد حکم جراحی را دارد که باید تنها در مواقع لزوم از آن استفاده کرد؛ بگذریم که در اوضاع و احوال کنونی وضع به گونهای شده که گشت ارشاد به کل کارآیی خود را از دست داده است.
این ظلمه وقتیکه زالو ها، تو جیب این مردم میلولن - وقتیکه خیلی از این مردم، بی پوله بی پوله بی پولن... خواندید آنچه محسن چاوشی،خواننده محبوب خوزستانی در ترانه ای با نام خوزستان آورده است. و در ادامه بخوانید از رامشیر؛ آنکه تکه ای از محرومیت خوزستان است.
در نگاه اول، افزایش و پرداخت یارانه، برای بسیاری از مردم، مطلب خوشحال کننده ای به نظر می رسد، اما اگر این برنامه به درستی و تحت عنوان یک طرح جامع و همه جانبه نگر طراحی نشده باشد، می تواند به سرعت اثرات مخرب و منفی بر اقتصاد کشور و زندگی مردم بدنبال داشته باشد.
وضعیت آنقدر ترسناک و غیرقابل پیش بینی شده است که حتی حامیان سفت و سخت دولت را هم شاکی کرده و صدای آنها را درآورده است. از نمایندگان و سیاسیون حامی دولت تا مداحانی که در مدح دولت رئیسی کم نگذاشته بودند.
نکته بسیار مهم اینست که به گروهی با ویژگیهای طالبان نمیتوان اعتماد کرد و کسانی که تصور میکنند میتوانند به حسن همجواری این گروه اعتماد نمایند، در نهایت سادهلوحی قرار دارند.
در بین سطور گزاره های دولت، دو خبر مخفی است. اول آنکه شبکهی قاچاق کنندگان آرد از کشور ارتباط نزدیکی با مصرف کنندگان ۲۰درصدی آرد دارند و دوم اینکه کنترلها بر مبادی مرزی کارآمد نیست. از این بینسطور میگذریم، هرچند گزارههای مهمی هستند.
اختلال دوقطبي (اختلال شيدايي ـ افسردگي ) عبارت است از اختلالي كه در آن خلق بيمار دچار نوسانات شديدي مي شود، و ارتباطي بين خلق بيمار و آنچه كه واقعاًدر زندگي بيمار رخ مي دهد وجود ندارد