• امروز : جمعه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 6 November - 2026
کل مطالب: 1428
♥10

از وعده بیمارستان نفتی تا درمانگاهِ نیمه‌کاره؛ وقتی نمایندگان در برابر حق سلامت مردم خوزستان سر باز می‌زنند!

  • کد خبر : 10294
  • 25 آگوست 2026 - 0:03
از وعده بیمارستان نفتی تا درمانگاهِ نیمه‌کاره؛ وقتی نمایندگان در برابر حق سلامت مردم خوزستان سر باز می‌زنند!
گزارش اختصاصی پایگاه خبری تحلیلی خابران ؛ در حالی که وعده‌های بزرگ برای ساخت بیمارستان‌های تخصصی نفتی در گوش مردم می‌رفت، واقعیت تلخ امروز نشان می‌دهد که حتی مجهز کردن یک درمانگاه ساده تأمین اجتماعی نیز برای مسئولان میسر نیست!

گزارش اختصاصی پایگاه خبری تحلیلی خابران ؛ در حالی که وعده‌های بزرگ برای ساخت بیمارستان‌های تخصصی نفتی در گوش مردم می‌رفت، واقعیت تلخ امروز نشان می‌دهد که حتی مجهز کردن یک درمانگاه ساده تأمین اجتماعی نیز برای مسئولان میسر نیست!

بیماران رامشیری امروز در درمانگاه تأمین اجتماعی رامشیر با وضعیتی غیرانسانی روبرو هستند. ظرفیت پذیرش روزانه تنها به ۲۵۰ نفر محدود شده و با وجود نیاز مبرم جامعه، تنها دو پزشک در هر شیفت مسئولیت سلامت صدها نفر را بر عهده دارند.

این درمانگاه که قرار بود بخشی از زنجیره سلامت کارگران و مردم باشد، اکنون به دلیل کمبود شدید متخصص و محدودیت ساعات کاری (فقط تا ساعت 1 ظهر)، مأموریت خود را انجام نمی‌دهد.

خطاب به سازمان تأمین اجتماعی خوزستان:آیا این سطح از خدمات، همان چیزی است که کارگران و مراجعین در ازای حق بیمه‌های خود انتظار دارند؟ تداوم این وضعیت، فراتر از یک نقص فنی، به معنای نادیده گرفتن حق بر سلامت است. ما از سازمان تأمین اجتماعی خوزستان می‌خواهیم فوراً نسبت به اعزام متخصصان و افزایش ظرفیت پذیرش اقدام کند.

خطاب به نماینده منطقه محروم رامشیر: وعده‌های بزرگ درباره بیمارستان‌های نفتی، زمانی ارزش دارد که حتی در ساده‌ترین نیازهای درمانی، صدای مردم شنیده شود. چرا وعده‌های قبلی محقق نشد و اکنون مردم با درمانگاهی مواجه‌اند که پاسخگوی نیاز آن‌ها نیست؟

وعده‌ای که در مسیر ماهشهر گم شد! بر اساس شواهد موجود، در مراسم افتتاحیه درمانگاه تأمین اجتماعی رامشیر، یک دستگاه آمبولانس مجهز با هدف ارتقای سطح خدمات اورژانسی به این مرکز اختصاص یافت. این اقدام که در آن زمان با استقبال شهروندان و مسئولان وقت مواجه شده بود، نویدبخش کاهش دغدغه‌های درمانی مردم برای اعزام بیماران به مراکز مجهزتر بود. با این حال، دیری نپایید که این آمبولانس به‌جای استقرار در پارکینگ درمانگاه، سر از شهرستان ماهشهر درآورد.

امروز، با گذشت مدت‌زمان قابل‌توجهی از این جابه‌جایی، درمانگاه تأمین اجتماعی رامشیر در فقدان این آمبولانس، با مشکلات جدی در مدیریت فوریت‌های پزشکی روبروست. این در حالی است که پیگیری‌های صورت‌گرفته تاکنون منجر به بازگشت این سرمایه عمومی به شهرستان نشده و سرنوشت دقیق و چراییِ این انتقال همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

ضرورت ورود دستگاه‌های نظارتی و پاسخگویی مسئولان
این پرسش جدی برای شهروندان رامشیری مطرح است که بر اساس چه منطق مدیریتی یا دستور اداری، تجهیزاتی که با نام و برای خدمت به مردم این شهرستان اختصاص یافته، به شهرستان دیگری منتقل شده است؟

از فرماندار محترم رامشیر به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستان و همچنین حجت‌الاسلام سید سلمان هاشمی، امام جمعه محترم، تقاضا می‌شود در راستای صیانت از حقوق عامه و بررسی علل این انتقال غیرشفاف، به این موضوع ورود کنند. مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان باید پاسخ دهد که چرا مردم رامشیر باید از حق مسلم خود محروم بمانند و این آمبولانس اکنون در چه وضعیتی است؟

انتظار می‌رود مسئولان امر در کوتاه‌ترین زمان ممکن، ضمن ارائه شفاف‌سازی درباره محل فعلی این آمبولانس، نسبت به بازگرداندن آن به چرخه خدمت در درمانگاه تأمین اجتماعی رامشیر اقدام نمایند. این رسانه تا حصول نتیجه نهایی و بازگشت تجهیزات متعلق به مردم، موضوع را به صورت ویژه پیگیری خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://khabran.ir/?p=10294

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.