• امروز : شنبه, ۶ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 25 January - 2025
کل مطالب: 1344
12
استاندار خوزستان؛

مبارزه با مواد مخدر نیازمند رویکردی فرآیندی و همه‌جانبه است

  • کد خبر : 9930
  • 11 دی 1348 - 0:00
مبارزه با مواد مخدر نیازمند رویکردی فرآیندی و همه‌جانبه است

خابران/ استاندار خوزستان، در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با تاکید بر اهمیت فرآیندی و بلندمدت بودن مبارزه با مواد مخدر، گفت که تلاش‌ها برای پیشگیری باید از مقطع‌گرایی به سوی اقدامات ساختاری و پایدار سوق داده شود. سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، روز چهارشنبه ۱۹ دی ماه در جلسه شورای هماهنگی […]

خابران/ استاندار خوزستان، در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با تاکید بر اهمیت فرآیندی و بلندمدت بودن مبارزه با مواد مخدر، گفت که تلاش‌ها برای پیشگیری باید از مقطع‌گرایی به سوی اقدامات ساختاری و پایدار سوق داده شود.

سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، روز چهارشنبه ۱۹ دی ماه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ضمن تقدیر از تلاش‌های دکتر نجاتی و دیگر دستگاه‌های غیر دولتی و مردم‌نهاد، بر اهمیت اقدامات پیشگیرانه در مقابله با معضل مواد مخدر تاکید کرد. وی گفت: «پیشگیری با کمترین تلاش، نتایج گسترده‌ای در پی دارد، در حالی که درمان نیازمند تلاش بسیار است و ممکن است دستاوردهای محدودی داشته باشد.»

موالی‌زاده با اشاره به مشکلات متعدد جامعه، از جمله مشکلات اقتصادی، معیشتی و نبود نشاط اجتماعی کافی، عنوان کرد: «یکی از مشکلات اساسی ما این است که به جای فرآیندهای طولانی‌مدت و پیوسته، به پروژه‌های کوتاه‌مدت و مقطعی تکیه کرده‌ایم. مبارزه با اعتیاد نیازمند یک رویکرد فرآیندی و طولانی‌مدت است که باید از آموزش و پرورش و خانواده‌ها آغاز شود و با مشارکت دستگاه‌های فرهنگی ادامه یابد.»

وی افزود: «گسترش اعتیاد در میان زنان، شاغلین و متأهلین، و همچنین کاهش سن اعتیاد و مصرف مشروبات الکلی، نشانه‌هایی از وخامت وضعیت کنونی است. سهولت دسترسی به مواد مخدر و نبود قوانین سختگیرانه نیز مزید بر علت شده است.»

استاندار خوزستان همچنین بر نقش کلیدی نهادهای مردمی و فرهنگی، به ویژه روحانیت، صدا و سیما، شهرداری‌ها و سازمان‌های مرتبط با تربیت بدنی و ورزش جوانان، در ایجاد محیط‌های سالم و پرنشاط تاکید کرد و اظهار داشت: «اگر مبارزه با مواد مخدر تنها به عهده دولت باشد، نتیجه‌ای نخواهد داشت. باید ظرفیت‌های مردمی و دانشگاهی نیز به‌کار گرفته شوند.»

در پایان، موالی‌زاده خواستار استفاده از تجربیات استان‌های موفق در زمینه مبارزه با مواد مخدر شد و گفت: «باید از تجربیات پژوهشگران و فعالان اجرایی در استان‌هایی که در این زمینه موفق‌تر بوده‌اند استفاده کنیم تا به نتایج مثبت و ارزشمندی دست یابیم.»

لینک کوتاه : https://khabran.ir/?p=9930

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.